• Δευ - Παρ 09:00 - 20:00, Σαβ 9:00 - 14:00
  • ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 111, 118 55, ΑΘΗΝΑ
  • 210 34 86 600

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή την ενότητα δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές  ερωτήσεις σας, σχετικά με τα Special Cars!

Μεταχειρισμένα σαν καινούρια. Τι εννοείτε;

Η ιδέα των Special Cars γεννήθηκε από εξαιρετικής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Πρόκειται για αυτοκίνητα στα οποία τα αναγραφόμενα  χιλιόμετρα είναι και τα πραγματικά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε είναι σε αρίστη κατάσταση τόσο μηχανολογικά όσο και το αμάξωμά τους και διατηρούν Βιβλίο Service. Καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους δεν έχουν εμπλακεί σε τρακάρισμα και αυτό μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Τα αυτοκίνητα που επιλέγουμε ελέγχονται αυστηρά από το έμπειρο προσωπικό της VIAMAR II SA και εφόσον  πληρούν  τα αυστηρά κριτήρια που έχουμε θέσει, με γνώμονα την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, τότε τα εντάσσουμε στο στόλο μας.

Τι ελέγχους πραγματοποιείτε στα Special Cars;

Κάθε Special Car  περνάει από έλεγχο 70 σημείων κατά τον οποίο εξετάζονται τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου (η σωστή λειτουργία του κινητήρα, η αυθεντικότητα των τεχνικών μερών του κτλ.) επίσης εξετάζονται η εξωτερική και η εσωτερική κατάσταση του αυτοκινήτου, ενώ περνούν και από βιολογικό καθαρισμό. Εξασφαλίζουμε έτσι ότι τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή για οδήγηση.

Πού μπορώ να δω ένα Special Car;

Όλα τα Special Cars βρίσκονται παρόντα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της VIAMAR II SA στην Ιερά Οδό 111,έναντι της στάσης μετρό του Ελαιώνα. Έχουμε ειδικά διαμορφώσει εκθεσιακό χώρο στεγαζόμενο και μη, συνολικής έκτασης 1.500τμ όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει από κοντά τα Special Cars καθώς και να ενημερωθεί πλήρως για κάθε ένα από αυτά από τους Σύμβουλους Πωλήσεων των Special Cars.

Υπάρχει δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης των Special Cars;

Όχι, τα Special Cars εκτίθενται στον εκθεσιακό μας χώρο στην Ιερά Οδό 111, και δεν υπάρχει δυνατότητα απομάκρυνσή τους για δοκιμαστική οδήγηση.

Πρόσφερετε κάποια εγγύηση για τα Special Cars;

Τα περισσότερα από τα Special Cars που προσφέρουμε συνοδεύονται από Εργοστασιακή Εγγύηση. Επιπρόσθετα η VIAMAR II SA, εφόσον ζητηθεί, παραχωρεί  γραπτή εγγύηση:

  • για τον αριθμό των χιλιομέτρων του αυτοκινήτου κατά την αγορά
  • για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου και για την άριστη κατάσταση του ( ατρακάριστο σασί)

Δεν βρήκα αυτό που ψάχνω. Μπορείτε να μου το βρείτε;

Ο στόλος των αυτοκίνητων των Special Cars ανανεώνεται συνεχώς. Εάν δεν βρήκατε σήμερα αυτό που σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας στο info@specialcars.gr ή να επικοινωνήσετε με τον Σύμβουλο Πωλήσεων μας στο 210 3486600 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορώ να ανταλλάξω το παλιό μου αυτοκίνητο με ένα Special Car;

Ναι, στα Special Cars θέλοντας να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη  προσφέρουμε τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την έκθεση μας στην Ιερά Οδό 111 και με τη βοήθεια του Σύμβουλου πωλήσεων των Special Cars θα βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

Είμαι Ιδιώτης και ενδιαφέρομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο μου αλλά δεν θέλω να αγοράσω άλλο. Το αγοράζετε εσείς;

Ναι, στα Special Cars αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας, εφόσον πληρεί τα κριτήριά μας, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Προσφέρετε κάποια χρηματοδότηση;

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας σε συνεργασία με την Eurobank σας προσφέρουμε ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής για το νέο σας αυτοκίνητο. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τα προγράμματά μας από έναν Σύμβουλο Πωλήσεων των Special Cars καλώντας στο 210 3486600 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Αναλαμβάνετε το Service των αυτοκινήτων μετά την αγορά;

Ναι. Η ομάδα του After Sales μας είναι εδώ για εσάς για ότι χρειαστείτε μετά την αγορά του Special Car. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν είτε πρόκειται γα τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας (service) ή για κάποια τεχνική βλάβη ακόμη και για εργασία φανοποιείου. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της VIAMAR II SA στην Ιερά Οδό 111 θα βρείτε  το  συνεργείο μας και το πρότυπο κέντρο φανοποιείας.

Αν δεν βρήκατε απάντηση στη δική σας ερώτηση,  μπορείτε να μας την στείλετε τώρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας!

×
Θέλετε να σας καλέσουμε άμεσα;